четверг, 19 апреля 2012 г.

20 апреля Ирина РАЙ, Маргарита Сичкарь, Лада Лузина, Диана Щербанская - "Женщина и карьера. Как найти баланс и гармонию"

Автор Валентин Бадрак
Відкритий дискурс в інформагентстві УНІАН
19-00 : 21-00

Запрошуються усі бажаючі
"Жінка і кар'єра: як знайти баланс і гармонію?"


Ролі і функції сучасних жінок і чоловіків до початку XXI століття зазнали істотної трансформації, - стверджують експерти Лабораторії «Зроби себе сам», оцінюючи можливості балансування сучасної жінки між кар'єрою і гармонійним сімейним життям.
Маргарита Сичкарь
Зокрема, на їхню думку, сучасні чоловіки уникають відповідальності і в цілому стали більш жіночними, тоді як жінки все більше звертаються до кар'єрного зростання, причому, нерідко на шкоду сімейним цінностям. 


У відкритій дискусії у якості запрошених експертів візьмуть участь відомі українки, які досягли успіхів на професійному терені. На основі їхніх рекомендацій, а також аналізу відомих історій жіночого успіху будуть розроблені рецепти, готові до застосування будь-якою українкою. 

Ирина РАЙ
Зокрема, серед запрошених відома бізнес-вумен Маргарита Січкар, відомий спеціаліст з гармонійних відносин у парі, тренер з розвитку особистості Ірина РАЙ, популярна письменниця Лада Лузіна, відома бізнес-тренер, авторка популярної книжки про жіночій бізнес Діана Щербанська. Модеруватиме дискурс автор методу саморозвитку «геній-терапія», письменник Валентин Бадрак.


Лада Лузина
Він, зокрема, вважає, що для сучасної жінки вкрай важливо розрізняти поняття «кар'єри, роботи» і «самореалізації». «Зовні успішні жінки часто виявляються нещасливими в особистому житті" - зазначає автор геній-терапії.

Так, згідно з Валентином Бадраком, нещасливими і негармонійними виявилися такі кар'єристки як політик Беназір Бхутто, акторка Мерилін Монро, видатний педагог Марія Монсессорі, всесвітньо відомий скульптор Камілла Клодель, письменниця Франсуаза Саган та низка інших.
Диана Щербанская
В той же час, стверджує письменник, самореалізованими і гармонійними «в тіні чоловіків» опинилися Віра Набокова чи Раїса Горбачова, або союзниці своїх чоловіків Олена Реріх, Марія Склодовська та Галина Вишневська.
Якраз можливим моделям жіночої самореалізації, а також пошуку відповіді на можливість балансування жінки між кар'єрою і сім'єю і буде присвячений дискурс. А на основі рекомендацій відомих залучених до дискурсу українок, а також аналізу відомих історій жіночого успіху, Лабораторія «Зроби себе сам» розробить та розповсюджуватиме рецепти жіночого успіху та побудови гармонійного життя, що зможуть застосовувати усі жінки України.


Валентин Бадрак
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Дата проведення: п'ятниця, 20 квітня
Час проведення: 19:00-21:00
Місце проведення: УНІАН, м.Київ, вул. Хрещатик, 4 (м. Майдан Незалежності)
Вартість участі - 50 грн. (оплата на місці)
Участь для журналістів - безкоштовна (за умови публікації матеріалу про подію)
Реєструйтеся на майстер-клас заздалегідь за тел. (067) 133-20-00, Таня або по e-mail: sam@unian.net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Статьи